Mesimarjasi Kotihoidon kumppani

Mesimarjan palvelut kunnille

HENGITYSHALVAUS-
ASIAKKAIDEN HOITO

Hengityshalvauspotilaiden hoitaminen vaatii ammattitaitoisen ja luotettavan hoitajan vuorokauden ympäri. Tarjoamme joustavaa ja osaavaa apuamme hoitotiimien perustamiseen ja ylläpitämiseen, toiminnan organisointiin ja resursointiin sekä äkillisiin sijaistustarpeisiin.

Mesimarjan hengityshalvaustiimissä hoitajille on tärkeintä asiakkaan hyvinvointi. Mesimarjassa asiakasta hoidetaan yksilöllisesti, inhimillisesti ja kunnioittavasti asiakkaan toiveita ja tottumuksia kuunnellen. Hengityshalvausasiakkaiden kotihoidossa yhdistyy tekninen osaaminen ja empaattisuus, ja teemme kaikkemme varmistaaksemme, että asiakkaamme saavat parasta mahdollista hoitoa ja elämänlaatua omassa kodissaan. Meillä Mesimarjassa hoitajilla on kymmenien vuosien kokemus hengityshalvausasiakkaiden hoidosta. Monipuolinen kokemus näkyy myös asiakastyytyväisyydessä: olemme saaneet asiakkailtamme yleisarvosanan 9,3/10.

Mesimarjan toimivan tiimin tekevät hoitajat. Mesimarjalla me välitämme hoitajistamme, mikä näkyy myös Mesimarjan työtyytyväisyysarvosanassa, joka on 9,63/10. Hoitajien erinomaisen työtyytyväisyyden, -hyvinvoinnin ja -viihtyvyyden ansiosta olemme osaltamme onnistuneet rekrytoimaan tiimiimme kerta toisensa jälkeen motivoituneita hoitajia.

Yhteistyö mesimarjalaisten kanssa on joustavaa, luotettavaa ja modernien teknisten rajapintojen ansiosta äärimmäisen ketterää. Toimimme läpinäkyvästi ja raportoimme ajantasaisesti. Aito halumme auttaa välittyy asiakkaalle lämpimänä ja inhimillisenä hoivana, apuna ihmiseltä ihmiselle. Teemme työtämme ammattitaidolla, monipuolisesti ja suurella sydämellä.

Anna meidän auttaa – ota yhteyttä ja kysy lisää. Olemme täällä kuntaanne varten.

Soita meille, olemme luotettava kuntakumppani

JÄTÄ MEILLE
SOITTOPYYNTÖ

ANNA PUHELINNUMEROSI:

  Jaa


   Pyydä meidät kuntakäynnille, niin arvioidaan tilanteesi yhdessä.


   Otamme sinuun yhteyttä ensi tilassa. Emme luovuta yhteystietojasi eteenpäin.


    Jätä meille yhteystietosi, niin kerromme lisää palveluistamme.

    Otamme sinuun yhteyttä ensi tilassa. Emme luovuta yhteystietojasi eteenpäin.

    Mesimarjasi Oy
    Linnahaankatu 2
    33560 Tampere

    Asiakaspalvelu 010 411 7700
    info@mesimarjasi.fi

    Y-tunnus 2913419-2
    Sähköinen laskutus
    Maventa 003721934192

    JÄTÄ MEILLE
    SOITTOPYYNTÖ

    ANNA PUHELINNUMEROSI: