Mesimarjasi Kotihoidon kumppani

Mesimarjan palvelut yrityksille

SAIRAAN LAPSEN HOITOPALVELU YRITYKSILLE

Me Mesimarjassa tarjoamme yritykselle mahdollisuuden tukea henkilöstönsä työskentelyä lasten sairastaessa. Sairaan lapsen hoitopalvelu on työsuhde-etu, jonka avulla yritys voi tarjota työntekijöilleen lastenhoitopalvelun kotiin lapsen sairastaessa.

Me mesimarjalaiset tiedämme, että toisinaan hyvät lastenhoitajat ovat kiven alla eivätkä isovanhemmatkaan välttämättä asu tarpeeksi lähellä vastatakseen kiireiseen lastenhoitoavun tarpeeseen. Ja kuten tiedämme, sairaus ei tule kello kaulassa eikä koskaan sopivalla hetkellä. Siksi haluammekin tarjota yrityksille mahdollisuuden tukea työntekijöitään tilanteissa, joissa tarve tukiverkostolle on suuri.

Meillä kävi kivasti kun meidän lapset tykästyi heti Mesimarjan hoitajaan. Meillä on käynyt jo toinenkin hoitaja, joka on ollut yhtä huippu. Turhaan jännitin.

Kun lapsi sairastaa, luotettavan, turvallisen ja lämminhenkisen lastenhoidon järjestymisen täytyy olla ennustettavaa. Me mesimarjalaiset tarjoamme osaavan ja ammattitaitoisen lastenhoitajan nopeasti ja vaivattomasti. Kun kyse on lapsista, luottamus ja aito välittäminen ovat yhteistyön tärkein perusta. Pyrimmekin tarjoamaan avuksi jo entuudestaan tutun hoitajan. Lastenhoito suunnitellaan aina työntekijäsi perheen tarpeita ja toiveita kuunnellen. Me Mesimarjassa tiedämme, että kun lastenhoitajan vierailu on pienten keskuudessa mieluinen juttu, vanhemmatkin voivat suunnata luottavaisin mielin takaisin työn äärelle. Sairaan lapsen hoitopalvelumme auttaa kipeän lapsen hoidossa myös silloin, kun vanhempi työskentelee kotoa käsin. Näin ollen myös etätyöskentely on mahdollisimman tehokasta ja täysipainoista.

Sairaan lapsen hoitopalvelu on työsuhde-etu, jonka avulla työnantaja voi sekä luoda kustannussäästöjä sairauspoissaoloja vähentämällä että tukea henkilöstönsä työhyvinvointia. Työnantajan työntekijää kohtaan osoittama aito kiinnostus ja välittäminen tukevat merkittävällä tavalla työntekijän työssä viihtymistä.

Tule meille tutuksi – ota yhteyttä ja kysy lisää. Olemme täällä kuntaanne varten.

Soita meille, olemme luotettava kuntakumppani

VARAA ILMAINEN ARVIOKÄYNTI

JÄTÄ MEILLE
SOITTOPYYNTÖ

ANNA PUHELINNUMEROSI:

Pyydä meidät kuntakäynnille, niin arvioidaan tilanteesi yhdessä.

Otamme sinuun yhteyttä ensi tilassa. Emme luovuta yhteystietojasi eteenpäin.

Jätä meille yhteystietosi, niin kerromme lisää palveluistamme.

Otamme sinuun yhteyttä ensi tilassa. Emme luovuta yhteystietojasi eteenpäin.

Mesimarjasi Oy
Linnahaankatu 2
33560 Tampere

Asiakaspalvelu 010 411 7700
info@mesimarjasi.fi

Y-tunnus 2913419-2
Sähköinen laskutus
Maventa 003721934192

OTA YHTEYTTÄ
VARAA ILMAINEN ARVIOKÄYNTI

JÄTÄ MEILLE
SOITTOPYYNTÖ

ANNA PUHELINNUMEROSI: