mesimarjasi

Mesimarja on

SINUA LÄHELLÄ

Tarjoamme monipuolisia kotihoidon palveluja aidosti isolla sydämellä, ihmiseltä ihmiselle, varmasti ja luotettavasti. Olemme kokonaan suomalainen yritys.

mesimarja kotihoito

Laadukkaat kotipalvelut syntyvät mielestämme aidoista kohtaamisista, ihmisymmärryksestä ja arvostuksesta. Meille kotihoito tarkoittaa siksi inhimillistä hoivaa, lämmintä välittämistä ja kiireettömiä kohtaamisia.

Me Mesimarjalaiset ajattelemme, että jokaisella on oikeus hyvään arkeen omassa kodissaan. Haluamme, että kotonasi on mahdollisimman hyvä olla.

Luottamus ja henkilökohtaisuus ovat tärkeitä tekijöitä hyvän hoitosuhteen luomisessa, ja siksi me mesimarjalaiset haluamme panostaa ihmissuhteisiin alusta asti. Sinun ja läheisesi hyvinvoinnin turvaaminen ja monipuolisen arjen mahdollistaminen ovat meille aidosti sydämen asia.

Koska meillä mesimarjalaisilla on iso sydän, haluamme luoda yhdessä Mesimarja-perheen, jossa Mesimarjan osaajat voivat hyvin ja viihtyvät työssään. Näin pystymme välittämään ja kehittymään – aidosti ja yhdessä.

TARINAMME

Mesimarjan tarina alkoi, kun kaksi samanhenkistä Tamperelaista päättivät muuttaa maailmaa. Ville ja Lauri olivat pitkään miettineet omilla tahoillaan sosiaali- ja terveyspalveluyrityksen perustamista.

”Huomasimme meidän arvojen olevan samanlaiset. Halusimme siksi yhdessä lähteä kehittämään uutta toimijaa sote-alalle. Meidän molempien tahto luoda jotakin hyvää oli alusta asti hyvin selkeä. Vahvat osaamisalueemme lisäksi täydentävät toisiaan, luoden erinomaisen pohjan sosiaali- ja terveysalalla toimimiseen.”

KEITÄS ME SITTEN OLEMME?

Ville on toiminut sosiaali- ja terveysalalla jo pitkään. Ville pohti, miksi jokin työyhteisö viihtyy ja voi hyvin sekä menestyy paremmin kuin toinen? Vastauksena tähän on Villen mielestä ihmiset ja eritoten se, että ihmisillä on hyvä olla. Työhyvinvointi välittyy asiakaskokemukseen. Villen haaveena olikin perustaa yritys, jonka kantavana ajatuksena on arvostava työyhteisö, missä työntekijät viihtyvät.

Laurin osa tarinaa liittyy siihen, kun Laurin oma äiti sairastui. Lauri huomasi kuinka tärkeää on se, että saa oikeanlaista apua silloin kun sitä tarvitsee ja että ympärillämme avuntarvitsijoita on kasvava määrä. Tästä heräsi ajatus luoda arvostava ja ihmiset yksilöinä huomioiva sekä omat arvot kohtaava vastuullinen terveysalan toimija. Palvelu joka kelpaisi vaikka omalle äidille.

“Meidän samanlainen arvopohja on todella hyvä lähtökohta yhdessä tekemiselle. Meillä on myös suuri halu kehittää uutta sote-alalle ja jakaa hyvää ympärillemme. Tavoitteemme on olla sosiaali- ja terveysalan uudisraivaaja, eräänlainen sote-alan Vincit.”

Reilun neljän vuoden ikäinen Mesimarja on kasvanut vauhdilla. Olemme saaneet mesimarjalaisiksi upeita ja ammattitaitoisia ihmisiä sekä löytäneet mainioita yhteistyökumppaneita. Asiakkaista puhumattakaan!

Haluamme jatkossakin tehdä töitä sen eteen, että ihmisillä on hyvä olla. Haluamme pieni askel kerrallaan muovata maailman sellaiseksi paikaksi, jossa on hyvä elää.

MESIMARJAN ARVOT

Ihmisläheinen

Olemme lämpimiä, arvostavia ja kuuntelevia. Teemme kaiken ihmiseltä ihmiselle. Meillä on iso sydän ja me välitämme sekä asiakkaista että toisistamme työntekijöinä.

Yksilöllinen

Vaikka monipuolinen ja ihmisläheinen apumme sopii mihin tahansa tarpeeseen, palvelumme ovat aina asiakkaan yksilölliset tarpeen huomioon ottavia. Huomioimme myös työntekijöidemme yksilölliset vahvuudet, joiden avulla ohjaamme oikeat henkilöt asiakkaiden luo.

Kehittyvä

Pyrimme aina parhaaseemme. Se mitä emme vielä osaa, siitä otamme selvää. Haluamme kehittyä ja oppia uutta. Olemme ketteriä, mukautuvia ja suhtaudumme avoimin mielin tulevaan.

MESIMARJAN TAVOITE

Tavoitteenamme on luoda ihmisen yksilönä huomioiva, kotiin vietävien palveluiden toimija, jolla on alan tyytyväisimmät työntekijät ja asiakkaat. Haluamme luoda perhemäisen toimintakulttuurin, jossa tavoitteena on tarjota työntekijöille aidosti hyvä ja viihtyisä työpaikka ja asiakkaillemme parhaan turvallisen palvelun.

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

mesimarjasi ville vuolukka

Ville Vuolukka

Toimitusjohtaja

Mesimarjasi Oy
Pyhäjärvenkatu 5 A-rappu 4krs.
33200 Tampere

Asiakaspalvelu 010 411 7700
info@mesimarjasi.fi

Y-tunnus 2913419-2
Sähköinen laskutus
Maventa 003729134192

JÄTÄ MEILLE
SOITTOPYYNTÖ

ANNA PUHELINNUMEROSI: