Mesimarjasi Kotihoidon kumppani
mesimarja

Unelmaduunin löytäminen ei ole koskaan ollut näin helppoa

HAE OSAKSI MESIMARJA-PERHETTÄ

Soita ja varaa aika suoraan haastatteluun!

Sinun ei tarvitse käyttää aikaa hakemuksen tekoon.
Soita Sallalle 050 409 8175 ja varaa aika suoraan haastatteluun! Katsotaan olemmeko sopivat toisillemme.

Haemme lähihoitajia ja sairaanhoitajia kotihoitoon ja tehostettuun palveluasumiseen useilla paikkakunnilla. Tarjoamme kokoaikaisia ja osa-aikaisia työsuhteita välittävässä työyhteisössä. Voit itse vaikuttaa työaikoihisi. Olethan luotettava ja joustava – Me olemme.

Voit halutessasi jättää myös hakemuksen sivulla olevan lomakkeen kautta tai sähköpostitse info@mesimarjasi.fi

AVOIMET TYÖPAIKAT

mesimarja

MESIMARJALAISTEN EDUT

Kuukausittaiset virkistyspäivät

Meillä vietetään kuukausittain virkistyspäiviä työporukalla. Virkistyspäivien ohjelma on vaihdellut laidasta laitaan pulkkamäestä saunalauttaan ja leffaillasta karting-ajeluun.

Tarkoituksena on aina mahdollisuuksien mukaan päästä kokeilemaan uusia aktiviteetteja ja mesimarjalaiset saavat ehdottaa itselleen mielekästä tekemistä. Virkistyspäivät yhdistävät työporukkaamme – etenkin kun työarjessa emme näe toisiamme jatkuvasti.

Aloin käydä virkistyspäivissä ja perhemäisyys todella näkyy mesimarjalaisten käytöksestä toisiamme kohtaan. Positiivinen henki näkyy kaikkialla missä kohtaamme.

– Piia

Mesimarjalaisten virkistyspäivä saunalautalla

Työvuorosuunnittelu

Mesimarjalla työvuorot suunnitellaan joustavasti, jotta ne sopivat jokaisen omaan elämäntilanteeseen mahdollisimman hyvin. Työvuorojen määrään, ajankohtaan ja sijaintiin pääsee itse vaikuttamaan. Hoitajien hyvinvointi on meille ykkösasia, ja haluamme, että Mesimarjan osaajat voivat hyvin ja viihtyvät työssään.

Arvostan vapaa-aikaa ja työssäni Mesimarjalla pystyn itse säätämään aikatauluni oman elämäntilanteeni mukaan.

– Maarit

Kuva naisesta, jolla on puhelin korvassa ja hän pitää kädessään kassia.

Perhemäinen työyhteisö

Mesimarjan työyhteisö on perhemäinen, avoin ja luotettava. Tämä näkyy toisten auttamisena, työssä esiin tulevien epäkohtien korjaamisena ja yhdessä tekemisen kulttuurina. Näiden avulla luodaan yhteisössä vallitseva hyvä yhteishenki.

Mesimarjalla on hyvä tiimihenki, ja apua saa työkavereilta aina, kun sitä tarvitsee. Meillä vallitsee luottamuksen ilmapiiri: jos jotain luvataan hoitaa, se myös hoidetaan.

– Sami H.

Kuva kahdesta työntekijästä, jotka antavat toisilleen "ylävitosen".

Kehittyminen ja kehittäminen

Mesimarjalaisille tarjotaan mahdollisuuksia kehittyä erilaisten koulutusmahdollisuuksien avulla. Hoitajat saavat antaa ehdotuksia siitä, mihin aihealueisiin he kaipaisivat lisäkoulutusta. Mesimarjalaiset otetaan myös aktiivisesti osaksi toiminnan kehittämistä ja asioihin kysytään hoitajien mielipidettä. Mesimarjalaiset saavat itse oman mielenkiinnon mukaan vaikuttaa Mesimarjan kehittämiseen.

Jokainen mesimarjalainen saa tuoda oman äänensä kuuluviin ja tehdä työtä omalla tyylillään.

– Eveliina

Kuva hoitajasta, joka on mittaamassa iäkkään kotihoitoasiakkaan verenpainetta

Laatuun panostaminen

Mesimarjalla välitetään aidosti työn laadusta, mikä tekee työstä mielekkäämpää hoitajille. Tämä näkyy muun muassa niin, että kotihoidossa Mesimarjalla arvostetaan ihmissuhteen luomista ja oikean hoitajan löytämistä asiakkaalle. Hoito pohjautuu yksilöllisiin tarpeisiin ja tuttuihin hoitajiin.

Tunne siitä, että just minua ja tekemääni työtä arvostetaan, on aina läsnä.

– Eveliina

Iäkäs mies sekä nuorempi hoitaja ovat kävelyllä puistossa.

Tule osaksi huipputiimiä

Autamme ja tuemme sinua

TUTUSTU MEIHIN

Tarjoamme moni­puolisia kotiisi tuotavia palve­luja, kuten koti­hoitoa, koti­sairaan­hoitoa, lasten­hoitoa ja siivous­palvelua – ihan kaiken ikäisille. Myös kun­nille ja yrityksille. Tällä hetkellä toimimme seuraavilla alueilla: Pirkanmaa, Satakunta, Länsi-Uusimaa, Kanta-Häme sekä Etelä-Pohjanmaa.

Tarjoamme moni­puolisia kotiisi tuotavia palve­luja, kuten koti­hoitoa, koti­sairaan­hoitoa, lasten­hoitoa ja siivous­palvelua – ihan kaiken ikäisille. Myös kun­nille ja yrityksille. Tällä hetkellä toimimme seuraavilla alueilla: Pirkanmaa, Satakunta, Länsi-Uusimaa, Kanta-Häme sekä Etelä-Pohjanmaa.

Laadukkaat kotipalvelut syntyvat mielestämme aidoista kohtaa­misista, ihmis­ymmärryksestä ja arvos­tuksesta. Kaiken ytimessä on luottamus. Meille erityisen tärkeää on yksilöllinen huolen­pito ja ihmis­läheisyys.

Haluamme että Mesimarjan osaa­jat voivat hyvin ja viih­tyvät työssään. Näin pystymme välit­tämään ja kehittymään – aidosti.

Ville Vuolukka

Mesimarjasi Oy:n toimitusjohtaja


  Haluatko kuulla uusista työpaikoista?


  TYÖMUOTO*:  Otamme sinuun yhteyttä ensi tilassa. Emme luovuta yhteystietojasi eteenpäin.

  Mesimarjasi Oy
  Pyhäjärvenkatu 5 A-rappu 4krs.
  33200 Tampere

  Asiakaspalvelu 010 411 7700
  info@mesimarjasi.fi

  Y-tunnus 2913419-2
  Sähköinen laskutus
  Maventa 003729134192

  JÄTÄ MEILLE
  SOITTOPYYNTÖ

  ANNA PUHELINNUMEROSI: