Mesimarjasi Kotihoidon kumppani


Palvelut kotiisi

SAATTOHOITO

Koti on ihmiselle kullan arvoinen paikka. Kun saattohoito tehdään kotona, parantumattomasti sairaalla on mahdollisuus olla osa kodin arkea. Läheisten läsnäolo ja osallistuminen hoitoon on mittaamattoman arvokasta.

Meille mesimarjalaisille kunnioittava ja lämminhenkinen saattohoito sekä perheen ja läheisten tukeminen ovat aidosti sydämen asioita. Me tuemme, autamme, kuuntelemme ja ymmärrämme. Tarjoamme turvallista tukea luotettavasti ja varmasti.

Mesimarjan saattohoito toteutetaan Sinun tai läheisesi kotona. Ammattitaitoiset hoitajamme pitävät tiivistä yhteyttä lääkärin kanssa. Hoitoa arvioidaan jatkuvasti ja voinnissa tapahtuviin muutoksiin reagoidaan nopeasti ja joustavasti. Läsnäolomme tuo turvaa ja luo puitteet perheen arjen jatkumiselle mahdollisimman tavallisena.

Me mesimarjalaiset välitämme aidosti Sinun ja läheistesi elämäntilanteesta. Tarjoamme tukemme ja ymmärrämme tilanteen herkkyyden. Olemme läsnä ihminen ihmiselle. Kun suru on suurimmillaan, me autamme käytännön asioiden hoitamisessa.

mesimarja

TUTUSTU MESIMARJAAN

Olemme mukana monessa kodissa ja kunnassa. Tutustu meihin tarkemmin.

Mesimarjasi Oy
Pyhäjärvenkatu 5 A-rappu 4krs.
33200 Tampere

Asiakaspalvelu 010 411 7700
info@mesimarjasi.fi

Y-tunnus 2913419-2
Sähköinen laskutus
Maventa 003729134192

JÄTÄ MEILLE
SOITTOPYYNTÖ

ANNA PUHELINNUMEROSI: