mesimarjasi

Luotettava ulkoistuskumppani, joka tarjoaa tyytyväiset työntekijät

20.1.2023

Kotiin vietävien hoitopalveluiden ulkoistaminen on ollut kunnille ja kuntayhtymille luonteva tapa hakea joustoa ja liikkumavaraa sekä kustannussäästöjä omaan toimintaansa. Mesimarja toimii lukuisten kuntien palvelutuotannon kumppanina Pirkanmaalla, Satakunnassa ja Kanta-Hämeessä. Tällä hetkellä Mesimarja auttaa kuntia 600–700 työvuorossa joka kuukausi.  

Hyvinvointialueiden käynnistymisen myötä vastuu siirtyy suuremmille yksiköille, joille erilaiset ulkoistetut sopimusratkaisut ovat olennainen osa palveluiden järjestämistä. Hyvinvointialueiden sisällä on mahdollista toteuttaa ulkoistuksia eri alueilla tai eri palvelualoilla.  

Yhteistyö vapauttaa resursseja

Mesimarja on tehnyt kotiin vietäviä hoitopalveluja vuodesta 2018 saakka ja pyrkinyt omalta osaltaan palvelemaan kuntia ja nyt hyvinvointialueita tarjoamalla joustavia ratkaisuja erilaisiin palvelutarpeisiin. Me tarjoamme kumppaneillemme valmiiksi perehdytetyt, ammattitaitoiset työntekijät, joilla on esimerkiksi lääkehoidon tentit sekä lääke- ja pistonäytöt suoritettuina. Lisäksi pidämme varalla henkilöstöä paikkaamaan omia poissaolojamme.  

Yhteistyökumppanuudet perustuvat useimmiten pitkiin sopimuksiin, jolloin oman henkilöstön kanssa ei tarvitse jatkuvasti venyä. Yhteistyö Mesimarjan kanssa säästää esihenkilöiden resursseja tärkeään kehitystyöhön ja muuhun tekemiseen, kun aikaa ei mene rekrytointeihin tai sijaisten soitteluun – puhumattakaan muista henkilöstöhallinnon rutiineista.  

Työntekijä on tärkein voimavara

Kaiken Mesimarjan toiminnan ytimessä on hyvinvoiva työntekijä. Meillä on yli 100 tyytyväistä työntekijää (työtyytyväisyys 9,63/10). Tarjoamme työntekijöillemme vapauden suunnitella omat työvuoronsa sekä muuan muassa kuukausittaiset virkistyspäivät. Työnohjaukseen ja tukeen panostetaan huolella. Työntekijöitä kuunnellaan herkällä korvalla ja esiintuotuihin asioihin tartutaan viipymättä.  

Uskomme, että hyvinvoiva työntekijä tarjoaa myös parasta hoitoa asiakkaille ja pystyy välittämään tarpeellisen huolenpidon ja avun kaikella sydämellään. Meille on ylpeyden aihe tarjota osaavia ja aidosti välittäviä hoitoalan ammattilaisia yhteistyökumppaniemme työvoimahaasteiden ratkaisuksi.  

Kysy lisätietoja yhteistyökumppanuudesta:

Ville Vuolukka
Toimitusjohtaja
045 854 3393
ville.vuolukka@mesimarjasi.fi

Mesimarjasi Oy
Pyhäjärvenkatu 5 A-rappu 4krs.
33200 Tampere

Asiakaspalvelu 010 411 7700
info@mesimarjasi.fi

Y-tunnus 2913419-2
Sähköinen laskutus
Maventa 003729134192

JÄTÄ MEILLE
SOITTOPYYNTÖ

ANNA PUHELINNUMEROSI:

    2023-10-12T12:39:17+03:00