mesimarjasi

Mesimarja menestyi kilpailutuksessa – haussa yli 90 uutta mesimarjalaista

Iloinen nuori kotihoitaja auttamassa iäkkäämpää asiakasta.

26.9.2023

Pirkanmaan hyvinvointialue kilpailutti hengityshalvauspotilaiden hoitorinkien järjestämisen kesän 2023 aikana. Mesimarja valittiin toisen tarjoajan kanssa palveluntuottajaksi vuosille 2024–2027. Sopimukseen sisältyy myös kaksi mahdollista optiovuotta. Valinta tarkoittaa, että Mesimarja pystyy tarjoamaan yli 90 uutta työpaikkaa hoitoalan osaajille.    

 – Olen erittäin iloinen, että pääsemme järjestämään hengityshalvauspotilaiden hoitoa Pirkanmaan alueella. Mesimarjalla on kymmenien vuosien kokemus tästä erityisalasta. Olen itsekin toiminut hengityshalvausasiakkaiden hoitajana työurani alussa, kertoo Mesimarjasi Oy:n toimitusjohtaja Ville Vuolukka.   

Asiakaslähtöistä tiimityötä

Mesimarjassa asiakasta hoidetaan yksilöllisesti ja kunnioittavasti asiakkaan toiveita ja tottumuksia kuunnellen. Valitsemme aina asiakkaan kanssa yhdessä hänelle parhaiten sopivan avun. Luottamus on tärkeä tekijä hyvän hoitosuhteen luomisessa, ja siksi panostamme ihmissuhteisiin alusta asti.    

Hengityshalvausasiakkaiden hoitaminen on huolellista suunnittelua ja moniammatillista osaamista edellyttävää tiimityötä, sillä asiakas vaatii ammattitaitoisen ja luotettavan hoitajan ympärivuorokautista läsnäoloa. Hengityshalvausasiakkaiden kotihoidossa yhdistyy tekninen osaaminen, inhimillisyys ja empaattisuus, ja teemme kaikkemme varmistaaksemme, että asiakas saa parasta mahdollista hoitoa ja elämänlaatua omassa kodissaan.    

Hae mesimarjalaiseksi!

Mesimarjan toimivan tiimin tekevät osaavat hoitajat. Mesimarjalla me välitämme hoitajistamme, mikä näkyy myös Mesimarjan työtyytyväisyysarvosanassa, joka on 9,63/10. Tarjoamme työntekijöillemme vapauden suunnitella omat työvuoronsa sekä muuan muassa kuukausittaiset virkistyspäivät. Työntekijöitä kuunnellaan herkällä korvalla ja esiintuotuihin asioihin tartutaan viipymättä.  

– Uskomme vahvasti, että hyvinvoiva työntekijä tarjoaa myös parasta hoitoa asiakkaille ja pystyy välittämään tarpeellisen huolenpidon ja avun kaikella sydämellään. Haluamme että Mesimarjan osaajat voivat hyvin ja viihtyvät työssään. Näin pystymme välittämään ja kehittymään – aidosti, vakuuttaa Ville.   

Nyt sinulla on mahdollisuus hakea unelmatyöpaikkaasi ja tulla osaksi Mesimarja-perhettä! Sinun ei tarvitse käyttää aikaa hakemuksen tekoon. Soita Villelle 045 854 3393 ja varaa aika suoraan haastatteluun!  

Mesimarjasi Oy
Pyhäjärvenkatu 5 A-rappu 4krs.
33200 Tampere

Asiakaspalvelu 010 411 7700
info@mesimarjasi.fi

Y-tunnus 2913419-2
Sähköinen laskutus
Maventa 003729134192

JÄTÄ MEILLE
SOITTOPYYNTÖ

ANNA PUHELINNUMEROSI:

    2023-10-12T12:37:26+03:00